3700 de boboci au început astăzi facultatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a anului universitar la Universitatea din Piteşti. Sute de studenţi au venit la spectacolul destinat lor, care a cuprins momente de muzică şi dans, dar şi urări din partea autorităţilor publice locale.

Sărbătoare mare la Universitatea din Piteşti. Astăzi s-au deschis porţile către noul an universitar. La festivitatea care a avut loc la Casa Sindicatelor au luat parte peste 700 de studenţi, profesori şi invitaţi speciali din rândul autorităţilor publice locale şi judeţene.

Prezentatorul show-ului a fost, ca de obicei, Aurelian Temişan, care este din acest an masterand la Pedagogie muzicală, în cadrul Universităţii piteştene.

image

Festivitatea a fost presărată cu momente de dans ale trupei Starfix, dar şi cu o paradă de modă. În plus, au ţinut să le aducă sfaturi şi urări studenţilor: Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, Tudor Pendiuc - primarul Piteştiului, dar şi Gheorghe Davidescu, prefectul de Argeş.

Într-un an în care în Argeş au fost 3000 de bacalaureaţi, la Universitatea din Piteşti s-au înscris 3700 de boboci.

"În acest an lipsesc bobocii de la Teologie pastorală, pentru că la această secţie nu s-a mai organizat admitere. Vă doresc un an plin de realizări", a spus rectorul Gheorghe Barbu, după ce a câştigat simpatia bobocilor prin glumele legate de viaţa de student.

Semicentenar la Universitate

În acest an, Universitatea din Piteşti sărbătoreşte împlinirea a 50 de ani de învăţământ superior la Piteşti.

Imnul "Gaudeamus igitur" i-a provocat nostalgii şi prefectului Gheorghe Davidescu care şi-a adus aminte de cei mai frumoşi ani.

"În acest an am sărbătorit 35 de ani de la absolvirea facultăţii. Vă mărturisesc că de fiecare dată când ascult acest imn mă apucă nostalgiile", a spus prefectul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite