Piatra Neamţ: Familiştii au dat Paştele de-acasă pentru cel în Cheile Bicazului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au profitat de vremea frumoasă şi şi-au petrecut prima zi de Paşte la Lacul Roşu, preferând micii în locul fripturii de miel şi cumpărându-şi tot felul de suveniruri de la comercianţii din zonă.

Pietrenii care nu au avut posibilitatea de a-şi petrece sărbătorile pascale în străinătate, dar nici nu au vrut să stea acasă în faţa televizorului, au ales să facă o excursie la Lacu Roşu şi Cheile Bicazului pentru a profita de vremea frumoasă. „Nu am mai văzut de mult timp atâţia oameni. A dat căldura şi au venit cu familiile. Azi chiar a mers bine terasa", a declarat Radu Iftime, chelner la una dintre terasele de la Lacu Roşu.

Lacul îngheţat, Cheile Bicazului şi suvenirurile expuse pe tarabele din zonă au fost atracţia principală a turiştilor care şi-au petrecut prima zi de Paşte în natură. „Ne-am săturat de stat în casă. Am luat copiii şi am venit aici. Este foarte frumos şi şi-au cumpărat tot felul de jucării. Cel mic a vrut să se dea cu barca, dar a înţeles până la urmă că nu are cum din cauza apei îngheţate", a spus inginerul Florin Apostoaia.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite