Maşini afectate de lucrările de acoperire a pârâului Cuiejdi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi proprietari de maşini de pe bulevardul Dacia din Piatra Neamţ s-au trezit cu capota şi parbrizul stropite şi afectate de metalul topit rezultat la tăierea gardului de fier de pe malul pârâului. Muncitorii nu au avut grijă să îi prevină pe cei care au avut parcările închiriate în apropiere şi nici nu le-au protejat maşinile.

Gabriel Agafiţei (42 de ani), din Piatra Neamţ, a fost nevoit să anunţe la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ faptul că maşina pe care o are a fost afectată la tăierea gardului de pe malul pârâului Cuiejdi. „Am descoperit în urmă cu câteva zile cum arată parbrizul, dar muncitorii au lucrat în urmă cu trei săptămâni. Din cauza particulelor de metal fierbinte înglobate pe suprafaţa parbrizului, ştergătoarele nu mai pot funcţiona bine şi mă tem să plec la drum lung, pentru că nu aş mai putea vedea bine dacă mă prinde ploaia“, a spus pietreanul.

În situaţia lui mai sunt şi alţi proprietari de maşină. „Majoritatea celor care aveau parcarea închiriată pe malul Cuiejdiului au păţit la fel, pentru că nici nu am fost anunţaţi să ne mutăm maşinile, nici nu au fost protejate măcar cu un ziar, cu ceva“, spune Agafiţei.

Totuşi, el a avut norocul de asigurarea Casco pe care o are. „Am cumpărată maşina în leasing şi asigurarea Casco este obligatorie. Capota va fi vopsită, probabil, dar parbrizul trebuie schimbat, că nu se mai poate face nimic cu el“, a încheiat pietreanul.

Asigurarea Casco îi acoperă costurile reparaţiei, dar firma de asigurări urmează să îşi recupereze banii de la cei care se fac vinovaţi de afectarea maşinii.

În zona centrală a oraşului, Primăria derulează un proiect de acoperire a albiei pârâului Cuiejdi, pentru a crea un spaţiu pe care var fi amenajate parcări, zone pietonale şi de agrement.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite