Liderul PSD Neamţ, despre războiul din partid: „Discuţia e despre presiunea de a da gazele din Marea Neagră de pomană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Arsene susţine că nemulţumirile din PSD sunt o temă falsă FOTO: Facebook
Ionel Arsene susţine că nemulţumirile din PSD sunt o temă falsă FOTO: Facebook

Preşedintele PSD Neamţ susţine că discuţiile despre nemulţumirile din partid sunt o falsă temă, şi că, în spatele lor, s-ar ascunde de fapt o altă problemă.

Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ cunoscut pentru apropierea de Dragnea, susţine că nemulţumirile din partid din aceste zile sunt o falsă temă. Mai mult, într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook, Arsene îi desconsideră pe cei care abordează astfel subiectul: 

„Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuţie publică despre nemulţumiri în interiorul PSD şi faţă de preşedintele Liviu Dragnea, discuţii ce fac deliciul unor analişti de şanţ şi rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reţinere, este o falsă temă“, spune Ionel Arsene.

În viziunea sa, liderul PSD Neamţ consideră că scandalul din partid ascunde o altă problemă şi anume că asupra lui Liviu Dragnea se fac presiuni enorme pentru a ceda resursele naturale din Marea Neagră, însă

şeful partidului de guvernământ este de neînduplecat: 

„Discuţia este de fapt despre România, despre resursele ei şi despre refuzul preşedintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană şi despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogăţit pe mulţi pe spatele statului român“, mai arată şeful PSD Neamţ, cel care conduce şi Consiliul Judeţean.  

În finalul mesajului, Ionel Arsene dă asigurări în numele partidului că presiunile nu vor avea succes, şi lansează şi o săgeată către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care a tulburat apele în partid prin nemulţumirile exprimate în ultimele zile: 

„Ce ştiu cu siguranţă este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuţii vor mai genera unii şi alţii şi indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie! #psdunit, #nucedămţara“, mai arată liderul judeţean PSD.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite