Cruzime de nedescris: a chinuit, până la moarte, trei câini. Tânărul sadic a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei câini au fost ucişi premeditat FOTO Adevărul.ro
Trei câini au fost ucişi premeditat FOTO Adevărul.ro

Un bărbat este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, trei câini fiind lăsaţi să moară în condiţii oribile.

Cadrele Biroului Protecţia Animalelor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ s-au sesizat din oficiu, zilele trecute, şi fac cercetări într-un dosar penal pentru  uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. 

„În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate, persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 30 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, a fost depistată. Acesta a fost condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore“, a transmis Poliţia Neamţ. 

Anchetatorii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă

Judecătoria Piatra Neamţ. Cel în culpă a apărut pe reţelele de socializare în timp ce târa un câine pe o uliţă din sat, iar apoi l-a spânzurat. 

La fel ar fi procedat cu alţi doi câini, pe care i-a atârnat cu capul în jos, lăsându-i să se chinuie zile în şir, până ce au decedat. Oribilele fapte au avut loc în luna martie a acestui an. După reţinerea de 24 de ore, nemţeanul sadic a fost prezentat procurorilor, fiind luată decizia ca el să fie cercetat sub control judiciar. 

Tot în Neamţ, şi tot în comuna Alexandru cel Bun, un caz mult mai grav s-a petrecut pe 30 iulie 2021. Un cal era în stare gravă, având un topor înfipt în zona coastelor, veterinarii eutanasiindu-l. În scurt timp a fost descoperit şi autorul, un bărbat de 59 ani. Şi el a fost reţinut pentru 24 de ore şi i s-a întocmit dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Soarta tristă a unui bătrân refugiat din Ucraina. A murit înainte să fie operat

Despărţire în lacrimi de refugiaţi. „Pleacă spre o viaţă mai bună, cărându-şi sacoşele cu «averea», nişte haine“ FOTO

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite