Ștrandul Ioșia ar putea fi redeschis sâmbătă, dacă primește acordul Protecției Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajații ștrandului au făcut reparațiile cerute de Protecția Consumatorilor
Angajații ștrandului au făcut reparațiile cerute de Protecția Consumatorilor

Reprezentanții Ștrandului Ioșia au anunțat că au finalizat lucrările de reparații la Ștrandul Ioșia, făcute la recomandarea Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor, după accidentul de sâmbătă, când o fetiță de 7 ani și-a pierdut viața în bazinul mare.

Prin urmare, în cursul zilei de sâmbătă ștrandul s-ar putea redeschide. "Conducerea Administrației Domeniului Public Oradea va face o invitaţie Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor pentru ca reprezentanţii instituţiei să se deplaseze la ştrand şi să constate dacă recomandările făcute au fost îndeplinite favorabil. În cazul în care CJPC îşi va da acordul, Ştrandul Ioşia va fi deschis sâmbătă. În cazul în care CJPC nu îşi va da acordul, deschiderea ştrandului va întârzia până ce inspectorii îşi vor da acordul, adminsistrația urmând a face în tot acest timp orice lucrare se impune pentru ca avizul să fie favorabil", a declarat Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al SC ADP SA (fosta Regie Autonomă de Piețe Agrement și Salubritate Oradea).

Potrivit sursei citate, lucrările de reparaţii şi verificări au început în Ştrandul Ioşia de luni, când angajaţii au trecut la repararea instalaţiilor deteriorate, la vopsirea bazinelor potrivit recomandărilor CJPC, la sudarea ţevilor sparte şi astuparea corespunzătoare a căminelor de vane, la astuparea crăpăturilor şi montarea sitelor la duşurile de la care acestea lipsesc. "De asemenea, se verifică starea robinetelor, a sălilor de duş, a tunelului de intrare în bazinul numărul 5, se asigură condiţii mai bune la WC-uri şi se montează indicatoare spre punctul de prim ajutor", a mai spus Florin Alexandru.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite