Satul din România unde tinerii primesc loc gratuit de casă. Ce condiții trebuie să îndeplinească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care doresc să-și construiască o casă în Sânmartin primesc locul gratuit. Cei interesați trebuie să știe că trebuie să îndeplinească mai multe condiții. 

image

Mai bine de 60 de familii și-au construit case pe aceste terenuri alocate prin Legea 15, care este în vigoare din 2003, anunță Cristian Laza, primarul satului Sânmartin din județul Bihor, la Antena 3 CNN.

Proiectul merge mai departe. „Au mai dat și alte comune și predecesorul meu, poate eu am reușit să dau o altă amploare a acestui proiect, reușind să asigur și utilități și absolut toate cele necesare tinerilor pentru a fi interesați de un asemenea proiect, în comuna Sânmartin. S-au alocat undeva la 1.000 de parcele“, completează edilul.

Cei interesați trebuie să știe că sunt mai multe condiții: să fii locuitor al comunei respective, până în 35 de ani, vârsta maximă și să ai o declarație notarială din care să reiasă că nu deții locuință sau teren intravilan.

Comuna Sânmartin este străjuită de culmile pe care este satul Cordau, de dealurile Betfiei și de Hotelurile din Băile Felix.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite