Răspunsul fabulos dat de un parlamentar PSD despre ultima carte citită: „Ce faceţi acum, un fel de testare, ca să demonstraţi ce? Că parlamentarii sunt inculţi, da? ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Replica unui deputat PSD  a devenit virală pe reţelele de socializate. Demnitarul s-a declarat deranjat de o întrebare adresată de o jurnalistă despre ultima carte citită. Deşi a răspuns că a citit în urmă cu un an romanul „Viaţa ca o prada”, parlamentarul i-a spus reporterului că o asemenea întrebare reprezintă un interogatoriu prin care urmăreşte manipulrea privitorilor.

Deputatul PSD Bihor Dumitru Gherman a devenit vedetă pe Facebook după ce a fost întrebat de un reporter despre ultima carte citită, iar el s-a arătat mai mult decât deranjat, insinuând că cetăţenii ar trebui să păstreze distanţa faţă de cei pe care i-au ales.

Întrebarea jurnalistei de la Realitatea TV l-a deranjat pe politicianul bihoreanvrut. El a fost întrebat cum vede propunerea legislativă a deputatului PNL Ovidiu Raeţchi, care vrea să stimuleze creşterea consumului de carte în România.
Întrebat ce carte a citit ultima dată şi când, Gherman a răspuns că ultima carte citită a fost "Viaţa ca o pradă", de Marin Preda, anul trecut, apoi s-a dezlănţuit: "Eu o iau ca şi un fel de un interogatoriu acuma, ce faceţi acum, un fel de testare, ca să demonstraţi ce? Că parlamentarii sunt inculţi, da? Că asta faceţi. Să vă distraţi…", a replicat Gherman.

El a mai întrebat-o pe jurnalista de la Realitatea câţi ani are şi spunând că, fata lui, "care are 32 de ani, dacă ar avea acest tupeu, de mâine n-ar mai chema-o Gherman!".

"Dincolo, în Occident, presa, dacă bine ştiu, nu atacă parlamentarii, dar nici măcar cetăţenii, stau la o anumită distanţă. Aţi fost în Italia, la Roma, la parlament, acolo? Ştiţi la ce distanţă stau? La 200 de metri!", a spus Gherman.

În mediul online, reacţia parlamentarului bihorean a stârnit un val de critici vehemente în mediul online.

Filmarea, postată sâmbătă pe pagina Secţia Politic, a strâns mii de distribuiri şi peste 180.000 de vizualizări.
"Atenţie! Nu îndrăzniţi să întrebaţi parlamentarii care a fost ultima carte citită. Vedeţi aici cum a reacţionat la o astfel de întrebare deputatul PSD, Dumitru Gherman", este mesajul ce însoţeşte înregistrarea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite