Modul ruşinos în care îşi încheie cariera un comisar de poliţie. Ce şpagă lua pentru rezolvarea dosarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Marcel Ghirosa, fostul şef al Biroului Drumuri Naţionale din Poliţia Rutieră Bihor, a fost trimis în judecată de către prpocurorii DNA Oradea. El este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Procurorii susţin că în perioada 28 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017, în mod repetat, comisarul şef Marcel Ghirosa a pretins şi primit de la o persoană cercetată pentru comiterea unui accident de circulaţie cu victime (martor în cauză), 600 lei, în două tranşe.

Banii respectivi au fost pretinşi şi primiţi de ofiţerul de poliţie pentru restituirea către martor a permisului de conducere ridicat în urma producerii evenimentului rutier şi pentru soluţionarea favorabilă a tuturor aspectelor rezultate din producerea accidentului de circulaţie inclusiv pentru a propune o soluţie de clasare a cauzei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bihor, cu propunere de a se menţine măsura preventivă dispusă în cauză.

Comisarul şef Marcel Ghirosa a fost prins în flagrant pe 4 ianuarie, când a încasat 400 lei, suma fiind cerută de la şoferul implicat într-un accident rutier după ce, pe 28 decembrie anul trecut, ofiţerul a mai pretins şi primit 200 lei de la aceeaşi persoană.

Imediat după flagrant, ofiţerul a fost reţinut 24 de ore în Arestul Poliţiei şi prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere care a fost respinsă de instanţă, care a decis să-l trimită în arest la domiciliu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite