Încă o înfrângere pentru FC Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii de la FC Bihor au trebuit să se recunoască, din nou, înfrânți, în fața propriilor suporteri. Orădenii au părăsit terenul, după ce argeșenii de la Dacia Mioveni le-au administrat o înfrângere clară, cu 4-2.

Stadionul Municipal „Iuliu Bodola" din Oradea a fost scena unei noi înfrângeri suferite de FC Bihor, în penultima etapă a turului Ligii a 2-a de fotbal. Dacia Mioveni a deschis scorul, în minutul 4, prin autogolul lui Achim. Același Achim comite o nouă gafă, în minutul 12, când îl faultează în careu pe Lircă. Lovitura de pedeapsă este transformată fără probleme de Ayza și scorul devine 2-0 pentru oaspeți. În minutul 33, Dacia Mioveni beneficiază de un corner, iar Miulescu îl înfrânge pe portarul Paul, cu o lovitură bine plasată, cu capul. Prima repriză se încheie cu scorul de 3-0 în favoarea argeșenilor.

Oaspeții reiau asaltul la poarta bihorenilor și după pauză, iar în minutul 52 vine și golul patru, marcat de atacantul Gabriel Enache. Șapte minute mai târziu, FC Bihor reușește primul gol, prin mijlocașul Liviu Pop. Fostul jucător al lui FC Bihor, Ayza, îi dă din nou emoții lui Paul, pe contraatac, însă bihorenii scapă cu fața curată de această dată. În minutul 82, același Liviu Pop înscrie din nou pentru FC Bihor. Partida se încheie cu 4-2 pentru Dacia Mioveni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite