Greu cu BAC-ul la Română. Beizadeaua milionarului Victor Micula nu a obţinut notă de trecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examen cu ghinion pentru Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Victor Micula. Este tânăr, moşteneşte un imperiu de sute de milioane de euro, iar extravaganţele lui au ajuns să fie cunoscute de toată lumea. Pentru el şcoala contează mai puţin, drept dovadă fiind notele obţinute la examenul de Bacalaureat, examen pe care nu a reuşit să-l promoveze.

Victoraş Micula, fiul afaceristului Viorel Micvula, nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. Subiectele de la Limba Română au fost, se pare, prea dificile pentru tânărul Micula, astfel că nu a reuşit să obţină o notă de trecere. Tânărul a fost elev la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", din Oradea, după ce mai mulţi ani a studiat la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea, de unde a fost nevoit să se transfere după ce acumulase foarte multe absenţe.

Victoraş a obţinut nota 4 la Limba şi Literatura Română, 7.80 la disciplina obligatorie a probilului-Matematică, respectiv nota 8.60 la proba la alegere- Geografie. Din păcate, nu a reuşit să promoveze această sesiune a Bacalaureatului, el având posibilitatea să depună contestaţie sau să susţină din nou examenul la Limba şi Literatura Română în sesiunea din toamnă.

Victoraş este considerat cel mai excentric băiat de bani gata de la noi. Deşi are doar 18 ani, tănărul se "mândreşte" cu mai multe aroganţe care i-au asigurat locul pe prima pagină a tabloidelor

Cum îi stă bine moştenitorului unui imperiu de circa 150-160 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său Viorel Micula şi de fratele acestuia din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie, Victoraş se laudă ori de câte ori are ocazia cu bolizi de peste 100.000 de euro.

image

Este cunoscut drept “mănă-spartă” când vine vorba de gadget-uri noi, telefoane scumpe şi maşini. Pentru că îi plac fiţele, şi-a cumpărat de la mall un telefon de 10.000 de euro, pe care l-a plătit cu bani cash.

Anul trecut a reuşit să uimească după ce a ajuns la  mormântul părintelui Arsenie Boca cu un elicopter care l-a lăsat la doar 200 de metri de locul sacru.

Mai puteti citi:

<a href="https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/rezultate-bac-2014-bihor-s-au-afisat-primele-1549008.html">REZULTATE BAC 2014 Bihor. S-au afişat primele rezultate. Promovabilitate mai scăzută faţă de anul trecut la Bacalaureat, în Bihor. Nicio medie de zece</a>

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite