Emeric Jenei va fi operat, astăzi, pe cord, la Insitutul Inimii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emeric Jenei Omul care a adus Cupa Campionilor la Bucureşti, se află internat la Institutul Inimii din Cluj Napoca şi urmează să fie operat pe cord în această zi. Emeric Jenei a împlinit în această primăvară vârsta de  75 de ani şi este cel mai titrat antrenor din istoria echipei Steaua.

Antrenorul orădean Emeric Jenei a fost internat, vineri  seara, la Institutul Inimii din Cluj Napoca, iar astăzi va fi supus unei operaţii pe cord.

Decizia a fost luată de către medici, după ce în ultimele două săptămâni omul de fotbal s-a simţit rău, acuzând dureri la inimă. El a fost trimis la Cluj pentru control, iar medicii au descoperit că are două artere înfundate.  Medicii îi vor monta trei au patru bypass-uri.

Tehnicianul este internat la secţia de cardiologie la Institutul Inimii din Cluj Napoca şi a fost supus unei coronarografii. Familia este alături de fostul antrenor al Stelei la spital.

A condus Steaua în şase mandate, fiind şi selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatelor Europene din 2000. Cel mai mare succes din cariera reputatului antrenor este cucerirea Cupei Campionilor, în 1986, la Sevilla, unde Steaua a învins FC Barcelona la loviturile de departajare

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite