Două cadavre de copii, găsite în cimitir, în cutii termoizolante, într-o groapă astupată pe jumătate

0
Publicat:

Cadavrul unui nou-născut și al unui făt au fost descoperite într-un cimitir din județul Bihor. Însă ceea ce a atras atenția a fost faptul că groapa era acoperită doar pe jumătate cu pământ, în comuna Spinuș.

Cadavrele au fost găsite într-o groapă pe jumătate astupată
Cadavrele au fost găsite într-o groapă pe jumătate astupată

Polițiștii spun că ar fi aparținut unui bebeluș și unui făt nenăscut. Cele două trupuri au fost găsite în interiorul unor cutii termoizolante, ascunse într-o groapă pe jumătate astupată.

La data de 28.07.2023, polițiștii din Marghita au fost sesizați despre faptul că, în cimitirul comunei Spinuș, într-o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ, au fost găsite două cutii termoizolante, în interiorul cărora se aflau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul un nou-născut”, transmit autoritățile, potrivit Digi 24.

Aveau urme ale autopsiei

În urma examinării medico-legale a cadavrelor, s-a stabilit faptul că acestea prezintă câte o incizie suturată specifică autopsiei. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, la solicitarea aparținătorilor, angajații unei societăți de servicii funerare au preluat cele 2 cadavre de la Maternitatea Oradea și le-au înhumat în cimitirul din localitatea Spinuș”, mai transmit autoritățile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite