Cum comentează Cîţu propunerea USR PLUS de sprijinire a lui Ilie Bolojan pentru funcţia de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
premierul florin cîţu la oradea

Aflat sâmbătă seară la Oradea, premierul Florin Cîţu a refuzat să comenteze propunerea USR PLUS, ca Guvernul să fie condus de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, susţinând că are Biroul Politic Naţional al PNL  pentru rămânerea în funcţie.

„În acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”, a spus Cîţu, în timp ce Ilie Bolojan a refuzat să comenteze declarând doar că "Nu se pune problema". 

Liderii USR PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au anunţat joi seara că sunt hotărâţi să depună moţiune de cenzură împotriva premierului Cîţu, dacă în şedinţa de coaliţie de vineri seara liberalii nu-l vor demite pe Cîţu şi nu vor desemna un alt premier. Deputatul Iulian Bulai dar şi Dan Barna l-au indicat atunci pe preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, ca variantă agreată pentru înlocuirea lui Cîţu.

Premierul s-a aflat sâmbătă seară la Oradea pentru a-şi prezenta şi susţine în faţa liberalilor bihoreni moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PNL, „România Liberală”, la conferinţa de presă transmisă live, pe Facebook, Cîţu fiind vizibil iritat la orice întrebare care privea acuzaţii ori declaraţii ale reprezentanţilor USR Plus. 

Cu toate acestea, întrebat dacă PNL doreşte să continue la guvernare fără partenerii din coaliţie, premierul a spus că vrea ca această coaliţie să continue. „Soluţia pentru mine este doar această coaliţie. Mergem pe această coaliţie, PNL – USRPLUS – UDMR”, a declarat Cîţu.

Vă recomandăm şi: 

Cîţu îi răspunde ministrului Sănătăţii: Nu ştiu de ce lumea încearcă să-şi arate incompetenţa pe ultima sută de metri

O solicitare a MS de alocare a sumei de 10 milioane de lei pentru vaccinarea copiilor, respinsă de MF în perioda în care Cîţu asigura interimatul

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite