Cum arată imperiul de canabis al fostului boxer Mike Tyson. Celebrul sportiv câştigă lunar aproape 1 milion de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Tyson câştigă enorm din vânzarea produselor din cannabis FOTO tysonranch.com
Mike Tyson câştigă enorm din vânzarea produselor din cannabis FOTO tysonranch.com

Legendă a boxului, campion mondial la categoria supergrea, vedetă de film şi public speaker, Mike Tyson a reuşit în 4 ani să creeze un imperiu din vânzarea produselor din canabis, plante pe care le cultivă în ferma proprie, unde vrea să construiască şi o staţiune de lux.

Potrivit The Sun, fostul pugilist face o jumătate de milion de dolari, lunar, din produsele premium cu extracte de cannabis cultivat pe propria-i fermă situată în Valea Morţii, în California, imediat după ce vânzarea şi consumul de marijuana în scop recreaţional au devenit legale în acest stat.

Tyson va avea şi o şcoală unde îi va învăţa pe fermieri cum să-şi crească producţia, iar pe domeniul său se va afla şi un resort de lux, Tyson Holistic, pentru cei care vor veni să-i încerce "produsele". Aici, însă, canabisul nu va fi cultivat, ci doar vândut. Clienţii vor putea alege să rămână în intimitatea unui hotel de lux, ori într-un camping iar cei aventuroşi se vor putea caza pe un râu artificial, care va fi cel mai lung din lume, pentru a se bucura de pace şi natură.

tyson



Descris drept „ţara minunilor”, resortul va fi o "oază pentru sănătate şi odihnă", a descris Tyson viitorul parc tematic, unde oaspeţii vor putea fuma marijuana peste tot, cu excepţia locurilor în care se va vinde alcool.

De altfel, în februarie 2019, Tyson a organizat un mic festival de muzică pop în ferma sa, pe care  a numit-o Kind Music Festival, unde i-a întâmpinat personal pe spectatori, care s-au bucurat de formaţii de renume, în timp ce stăteau comozi, în fotolii confortabile, savurându-şi ţigările "îmbunătăţite". 
 

festival


Evenimentul a fost un succes şi Tyson speră să rivalizeze într-o bună zi cu festivalul de muzică Coachella din apropiere

"M-am gândit cât bine aş putea face ajutând oamenii cu ajutorul cannabisului", a explicat Tyson pentru Cannabis Tech Today, citat de The Sun, explicând că afacerea  dezvoltat-o încurajat de un om de afaceri, Rob Hickman. 

tyson

Fostul boxer este foarte exigent şi impune standarde înalte pentru toate bunurile care sunt comercializate sub marca sa: plantele să fie cultivate în interior, fără pesticide, recoltate doar când au ajuns la maturitate, păstrate apoi timp de 30 de zile pentru a asigura arome naturale, prelucrate manual, iar produsele finite sunt testate în laborator, înainte să fie comercializate sub marca Tyson. 

tyson

Compania produce geluri pentru ameliorarea durerilor articulare şi artritei musculare, alimente şi chiar apă alcalină, evident, doate infuzate cu canabidiol (CBD), despre care Tyson susţine că poate ajuta la combaterea dependenţei de opiacee, dar şi că are beneficii pentru sănătate. 

tyson

Afacerea este una profitabilă căci îi aduce, lunar, venituri de aproape 1 milion de dolari iar asta în condiţiile în care, recunoaşte chiar el, se întâmplă să "fumeze" chiar şi produse de 40.000 de dolari într-o singură lună.

        Vezi această postare pe Instagram                   The Original OG. Link in bio. O postare distribuită de Tyson Ranch™️ (@tysonranchofficial) pe Aug 14, 2019 la 10:53 PDT

Mike Tyson este cel mai tânăr campion al categoriei "Supergrea", la doar 20 de ani. De asemenea, Tyson a fost primul care a unit simultan centurile WBA, WBC şi IBF.  Tyson a avut o carieră fulminantă, fiind considerat de mulţi drept cel mai talentat boxer din istorie. Şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 50 de victorii, 6 înfrângeri, şi două partide. În 2000, după o victorie contra lui Andrew Golota, lui Tyson i-a fost anulată succesul după ce a fost depistat pozitiv...cu cannabis.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite