VIDEO Mesajul tulburător al unui tânăr poliţist pentru români şi sora lui, asistentă în spital COVID-19: „Vom reuşi împreună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Seica îi îndeamnă pe români să fie optimişti şi răbdători FOTO: captură Facebook Alex Seica
Alexandru Seica îi îndeamnă pe români să fie optimişti şi răbdători FOTO: captură Facebook Alex Seica

Un poliţist rutier din Oradea a postat pe Facebook un mesaj video emoţionant în care îi îndeamnă pe oameni să fie optimişti şi înţelegători, dând-o ca exemplu pe sora lui, Anda, asistentă ATI în Spitalului Oradea, dedicat bolnavilor Covid 19. "#Anda, eşti eroul meu!", îi transmite tânărul.

Alexandru Seica, 27 ani, agent principal de poliţie la Biroul Rutier Oradea a postat un videoclip cu mesaje scrise pe coli de hârtie în care le transmite oamenilor să fie răbdători, să nu îşi piardă credinţa că lucrurile vor reveni la normal.

"Sunt momente în care viaţa îţi risipeşte bateriile şi, brusc, intervin evenimente care sfidează logica. Dar nu o lua personal şi nu întreba - De ce trebuie să mi se întâmple mie asta? - Pentru că asta e viaţa", a scris poliţistul. 

"Cineva spunea că viaţa e precum o ceapă. Trebuie să cureţi câte un strat la timpul lui şi, câteodată, plângi. Nu îţi poţi explica cum va fi rezultatul. Treci peste şi mergi mai departe", mai transmite poliţistul în mesaj, explicând că, acum, cu toţii suntem în linia întâi.

postare facebook

 În videoclip, poliţistul vorbeşte şi de sora lui, Anda, asistent medical pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului municipal Oradea, transformat în unitate dedicată exclusiv bolnavilor Covid19 care se află în izolare, neavând voie să ia legătura cu familia.

postare facebook

 "Sora mea, Anda, e asistent medical pe secţia ATI a spitalului municipal. Vorbim pe video, câte 1-2 minute, la 2-3 zile, şi pot să îi văd doar ochii obosiţi. #Anda, tu eşti eroul meu şi te iubim! Cu toţii suntem în prima linie, doar împreună vom reuşi! Învierea Mântuitorului nostru Isus Hristos să ne găsească mai buni, mai înţelegători, mai smeriţi şi mai sănătoşi! Paşte fericit!", încheie Alexandru.

"#Anda, eşti eroul meu"

Poliţistul spune că a postat videoclipul pentru a le transmite oamenilor încrederea că, în curând, totul va fi bine.

postare facebook

"Am vrut să le transmit că totul va fi bine şi că doar împreună reuşim să trecem peste această încercare a vieţii. Cu toţii suntem în prima linie, totodată suntem cu toţii responsabili să rămânem raţionali şi credincioşi", a declarat Alexandru Seica, explicând că mesajul e adresat şi surorii lui. "Voiam să ştie, încă o dată, cât de mult o iubesc şi o apreciez pentru ceea ce face",  a explicat Alex.

Alexandru Seica a studiat canto şi are o formaţie de muzică uşoară, cu care, în timpul liber, cântă la evenimente. Anul trecut, el a fost  invitat la ProTV, în emisiunea "Poliţiştii au talent", realizată de Cătălin Măruţă şi dedicată poliţiştilor cu pasiuni deosebite.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite