Ce au descoperit criminaliştii în cazul bărbatului găsit cu gâtul tăiat în parcul unui castel din Bihor: „Leziunile sunt autoproduse“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul cadavrului cu gâtul secţionat găsit sâmbătă, 20 septembrie, în parcul unui castel din oraşul bihorean Valea lui Mihai şi au ajuns la concluzia că victima, un localnic în vârstă de 58 ani, fratele unui om de afaceri din localitate, şi-a tăiat singur beregata.

„Conform concluziilor preliminare medico-legale, în speţa de la Valea lui Mihai, leziunile constatate pe corpul victimei sunt autoproduse”, a declarat luni, 1 octombrie, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Cu toate acestea, procuroarea spune că investigaţiile în aceast caz continuă, şi că anchetatorii nu exclud încă alte alte ipoteze. „Cercetările continuă în raport de toate ipotezele avute în vedere pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, a mai spus Cotrău.

Cadavrul a fost descoperit sâmbătă dimineaţa, cu doar câteva ore înainte ca în oraş să ajungă ministrul Agriculturii, Petre Daea, invitat de primarul localităţii la Festivalul Nucilor.

Pentru câteva ore, întreaga zonă a fost închisă iar la locul crimei au sosit criminaliştii şi poliţiştii judiciarişti coordonaţi de şeful Inspectoratului judeţean de Poliţie Bihor, comisarul şef Alin Haniş respectiv de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite