VIDEO Şofer beat reţinut după ce a intrat în forţă cu maşina pe pietonalul din centrul Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ieşeni au anunţat că au reţinut un bărbat care este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit oamenilor legii, în dimineaţa zilei de 1 decembrie, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi de către poliţiştii locali, cu privire la faptul că un autoturism a pătruns pe pietonalul bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt din municipiul Iaşi, în zona restricţionată traficului rutier. În zonă are loc un târg de Crăciun

„În urma primelor cercetări, a rezultat că şoferul, un bărbat, de 32 ani, din comuna Holboca, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe str. Colonel Langa, dinspre str. Sf. Andrei către b-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt, la intersecţia cu b-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt ar fi intrat în coliziune cu un pilon montat pentru restricţionarea traficului rutier în zonă, ar fi pătruns pe pietonal şi şi-ar fi continuat deplasarea, fiind ulterior oprit de poliţiştii locali“, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime omeneşti.


* Sursa Video - Grup- Atenţie Poliţia Iaşi

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că nefiind din municipiul Iaşi, iar în perioada 2015-2017 fiind plecat din ţară, nu cunoştea sistematizarea actuală a traficului rutier în zonă.

Având în vedere că şoferul prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind de mult peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Potrivit Ziarului de Iaşi, şoferul are 32 de ani, se numeşte Sebastian Constantin Ursu şi este fiul unui afacerist din Holboca, care deţine mai multe magazine.

Citeşte şi:
Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a introdus aer comprimat cu un pistol în anus

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite