Urmărire ca-n filme în Iaşi. Poliţiştii au tras focuri de armă, iar şoferul fugar s-a oprit într-un stâlp VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina şoferului fugar    FOTO ziaruldeiasi.ro
Maşina şoferului fugar    FOTO ziaruldeiasi.ro

Şoferul unui Volkswagen Polo le-a dat de furcă poliţiştilor, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenţilor. Forţele de ordine au tras peste 30 de focuri de armă, dar tânărul tot nu a oprit.

Un bărbat de 33 de ani a creat haos pe străzile din Iaşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică noapte, 5/6 septembrie, în jurul orei 3.00, conducând aproximativ 7 kilometri cu poliţia pe urme. 

După o urmărire ca-n filme, în care au fost trase focuri de armă, şoferul fugar a intrat într-un stâlp. 

Bărbatul staţiona pe bulevardul Chimiei din Iaşi, cu motorul pornit şi avariile puse, moment în care un echipaj de Poliţie de la secţia 4 Tătăraşi a mers la şofer ca să vadă dacă are nevoie de ajutor. Poliţiştii au observat că bărbatul este incoerent şi au coborât din maşină, iar şoferul nu a stat pe gânduri şi a pus piciorul pe acceleraţie. Oamenii legii, pe urmele lui.

Urmărirea a durat minute bune, bărbatul conducând aproximativ 7 kilometri cu poliţia pe urme. În acest timp, poliţiştii de la secţia 4 au cerut sprijinul mai multor colegi, în urmărire angajându-se 5-6 echipaje, inclusiv de la Jandarmerie şi secţia 6 de Poliţie.

Forţele de ordine au tras peste 30 de focuri de armă, dar tânărul tot nu a oprit.

Momentul urmăririi ca în filme, postat de bzi.ro:

   

Pe strada Cerna, în cartierul Mircea cel Bătrân, fugarul s-a izbit într-un stâlp. A coborât din maşină şi a încercat să fugă, dar a fost imobilizat. 

Şoferul fugar nu consumase alcool şi avea permis de conducere. „Pacientul prezenta contuzie umăr drept, plagă înţepată umăr stâng, traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, contuzie şi escoriaţii hemifacies drept. Fără leziuni care să necesite internare în spitalul nostru”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD. 

A fost dirijat în cursul dimineţii la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Vă mai recomandăm şi:

Un tânăr dispărut în Bucegi în urmă cu peste o lună, găsit mort după ce ploile i-au adus rucsacul într-o vale

Accident teribil la Raliul Iaşiului. Maşina celebrului pilot Tempestini s-a răsturnat şi a luat foc VIDEO

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite