UPDATE Pistolara din Master Pub a fost reţinută FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Hârtopanu (25 de ani), tânăra care a tras cu un pistol cu bile în urmă cu 10 zile într-un club din Copou, a fost externată marţi din Spitalul de Psihiatrie Socola unde a ajuns în stare de şoc.

Ora 16.00 Mădălina Hârtopanu a fost reţinută de procurori pentru 24 de ore. "A fost reţinută pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, port fără drept de armă neletală şi uz fără drept de armă neletală", a precizat Carmina Pascal, prim- procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Procurorii vor propune arestarea Mădălinei Hârtopanu.

Ora 14.03 Pistolara a ajuns la Parchet însoţită de doi avocaţi. Mădălina Hârtopanu va da declaraţii în faţa anchetatorilor.

image

Ora 13.40 Mădălina Hârtopanu este aşteptată la audieri la Parchetul din Iaşi. Aceasta va da explicaţii procurorilor după ce, pe 29 ianuarie, a tras mai multe focuri de armă într-un club din Capitala Moldovei. 

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Ora 10.40 Mădălina Hârtopanu va fi externată marţi, la prânz din Spitalul de Psihiatrie.

„Doctorul care s-a ocupat de cazul pacientei urma să-i facă biletul de ieşire, iar pe la ora 12.00-13.00 va fi externată“, spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie Iaşi.

Pistolara din Master Pub, internată la Socola din cauza stresului. Fratele cuţitar este la Neurochirurgie UPDATE

Ora 5.09 Pistolara din Master Pub va fi externată din Spitalul Socola, după 10 zile de spitalizare.

„Cel mai probabil marţi va fi externată. Face un tratament moderat, starea i s-a ameliorat şi nu mai are nevoie să rămână la spital", spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului Socola Iaşi.

Scandalul din Master Pub a pornit de la o fată pe care Ion Hârtopanu, fratele Mădălinei, a abordat-o, dar care i-a refuzat avansurile. Prima confruntare a avut-o cu un tânăr de 23 de ani, Adrian Ungureanu, pe care l-a lovit în zona feţei.

Cuţitarul şi pistolara din Master Pub, în spital de cinci zile. Ancheta bate pasul pe loc

 În învălmăşeala creată, sora lui, Mădălina Hârtopanu, a început să tragă cu un pistol cu bile atât în bar, cât şi afară. În urma altercaţiei, 7 persoane s-au ales cu răni: 4 agenţi de pază, agresorul Ion Hârtopanu, Mădălina Hârtopanu, precum şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.

Cuţitarul din Master Pub este membru al lumii interlope. Vezi în ce scandaluri au mai fost implicaţi interlopii ieşeni UPDATE

Procurorii au propus vineri, 3 februarie, arestarea lui Ion Hârtopanu pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Însă, Tribunalul Iaşi a decis ca tânărul să fie cercetat în stare de libertate. Procurorii au făcut recurs, iar acesta se va judeca miercuri la Curtea de Apel Iaşi. În acelaşi caz, mai sunt cercetaţi Alexandru Acrâşmăriţei, fiul unui magistrate de la Judecătoria Iaşi, şi Cornel Argint.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cum decurge ancheta în acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite