Un fiu îşi caută mama dispărută de două săptămâni. Femeia a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Leonte a dispărut în urmă cu două săptămâni. FOTO. IPJ Brăila
Camelia Leonte a dispărut în urmă cu două săptămâni. FOTO. IPJ Brăila

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce fiul său a anunţat Poliţia că nu a mai reuşit să ia legătura cu mama sa de două săptămâni.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani nu reuşeşte să ia legătura cu mama sa, Leonte Camelia, fapt care-l îngrijorează. 

Tânărul locuieşte în comuna Gropeni, judeţul Brăila, iar mama sa este domiciliată în judeţul Iaşi, motiv pentru care ţineau legătura doar prin telefon şi prin intermediul reţelelor de socializare.

„Fiul ţinea legătura cu mama sa prin intermediul convorbirilor telefonice şi al reţelelor de socializare, asta pentru că locuiau în judeţe diferite. Tânărul declară că nu a reuşit să mai ia legătura cu mama sa de aproximativ două săptămâni”, a declarat pentru Adevărul inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. 

Deşi de două săptămâni încearcă să ia legătura cu femeia, tânărul nu ştie nimic despre ea nici acum. Situaţia nu l-a îngrijorat doar pe fiul femeii, ci şi pe autorităţi, astfel că Leonte Camelia a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. 

Până la momentul scrierii acestui articol, reprezentanţii IPJ Brăila spun că nu au primit informaţii despre femeia în vârstă de 43 de ani. 

„Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", a adăugat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. 

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, o greutate de aproximativ 60 de kilograme, păr lung, drept, de culoare neagră, ten alb, ochi căprui. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite