Poliţiştii caută o brăileancă dată dispărută. Femeia a plecat de acasă, iar de două zile este de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Mirela Loredana Foto: IPJ Brăila
Constantin Mirela Loredana Foto: IPJ Brăila

Marţi, 29 octombrie, o brăileancă de 69 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 24.10.2019, a fiicei sale,  Constantin Mirela Loredana, în vârstă de 38 ani, care a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta a fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri şi obişnuieşte să doarmă la domiciliul unor prieteni din municipiul Brăila.

Semnalmente: înălţime 1,66 de centrimetri, greutatea de 99 de kilograme, păr şaten, lung până la umeri, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice de la o operaţie de cezariană.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: sacou negru, pantaloni lungi negri, bluză portocalie, pantofi negri.

Pentru Constantin Mirela Loredana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite