Trenuri cu întârzieri de până la 600 de minute la Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieșenii care au de gând să plece cu trenul spre localitățile din sudul țării vor ajunge la destinație cu sute de minute întârziere. Nici garniturile care vin spre Iași dinspre București, Constanța și Galați nu ajuns la timp în gară din cauza ninsorilor și a viscolului.

„Toate garniturile care vin din sud, de la București, Constanța și Galați au întârzieri foarte mari. Trenul de Constanța care trebuia să ajungă aseară are 600 de minute întârziere. Cele mai mari probleme sunt în zona Mărășești - Tecuci, unde zăpada este foarte mare“, a explicat pentru iasi.adevarul.ro dispecerul de serviciu de la Gara de Nord din Iași.

UPDATE Iaşiul, paralizat luni dimineaţă de ninsoare. Călătorii aşteaptă zeci de minute în staţii microbuzele care nu mai opresc

Nervi întinşi la maximum de haosul provocat de zăpadă. Angajaţi RATP agresaţi în trafic la Iaşi FOTO

Imagini din Iaşiul sub asediul ninsorilor FOTOGALERII

Ambulanţe întârziate de troienele de zăpadă

Acesta a precizat că garniturile pleacă la timp din Iași spre localitățile din sudul țării, aflat sub cod portocaliu de ninsoare și viscol. „Trenurile din Iași spre București, Galați și Constanța pleacă la timp, dar nu se știe când ajung“, a mai spus reprezentantul CFR.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi despre vreme.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite