Tânăr din Republica Moldova, găsit spânzurat sub un pod din centrul Iașiului

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Republica Moldova, a fost găsit spânzurat sub un pod dintr-o zonă extrem de tranzitată a orașului Iași. Cei care l-au descoperit au sunat de urgență la 112.

Podu Roș Iași SURSĂ FOTO ziaruldeiasi.ro
Podu Roș Iași SURSĂ FOTO ziaruldeiasi.ro

La fața locului s-au deplasat echipajele medicale și echipajele de poliție, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Tânăr din Republica Moldova, găsit spânzurat sub un pod din centrul Iașiului

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, originar din Republica Moldova, a fost descoperit decedat, sub Podu Roș din Iași. Acesta s-a spânzurat, iar corpul lui a fost observat de trecători. Oamenii au sunat imediat la 112, pentru a solicita ajutor. Din păcate, pentru bărbatul în vârstă de 28 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul.

Chiar dacă poliția ia în calcul ipoteza sinuciderii, oamenii legii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă. Până acum nu se știe dacă s-a descoperit un bilet de adio asupra tânărului din Republica Moldova.

La data de 28 aprilie, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un cetățean cu privire la faptul că sub un pod din municipiul Iași a văzut o persoană spânzurată. La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 28 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Suicidul, a patra cauză de deces în rândul tinerilor

Conform statisticilor, suicidul este a patra cauză de deces, la nivel global, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani.

Este de menționat că tulburările de sănătate mintală sunt în creștere la nivel global. Aproximativ 15% dintre adolescenți se confruntă cu o astfel de afecțiune. Sinuciderea este a patra cauză de deces în rândul celor cu vârstă cuprinsă între 15 și 29 de ani. Nimeni nu știe exact de ce depresia și anxietatea sunt atât de frecvente în zilele noastre”, a declarat dr. Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite