Şef de post, traficant de droguri. Cum a ajuns un poliţist din Iaşi să distribuie ecstasy pe piaţa neagră a consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Danu este suspectat de trafic de droguri
Cristian Danu este suspectat de trafic de droguri

Un agent de Poliţie din judeţul Iaşi, şef de post al comunei Răducăneni, este vizat de o anchetă a DIICOT în care acuzaţiile sunt de trafic de droguri.

Cristian Danu, de 37 de ani, este agent principal în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, el fiind încadrat din sursă externă. Individul, care conduce postul de Poliţşie de la Răducăneni, o localitate aflată la graniţa cu Republica Moldova, este vizat de o anchetă a procurorilor de la Crima Organizată, au precizat surse judiciare citate de presa locală din Iaşi.

“Ziarul de Iaşi” susţine că Danu ar fi suspect de trafic de droguri, el ocupându-se de activitatea ilicită alături de iubita sa. Poliţistul ar fi fost prins de anchetatori în timp ce ridica un colet pe care îl primise din străinătate şi în care se aflau pastile de ecstasy.

Danu se afla în vizorul ofiţerilor de la Crimă Organizată de mai multă vreme şi a fost prins primind drogurile în municipiul Vaslui. În cursul zilei de vineri,1 februarie, bărbatul a fost arestat preventiv.

 „Avea cam doi ani de când a intrat în rândul poliţiştilor. A fost recrutat din sursă externă. Nu îl ştiu personal. Noi ne gânditm că în felul acesta se curăţă sistemul, însă face foarte mult rău imaginii poliţiei ieşene. Suntem mâhniţi de un aşa comportament“, a spus comisarul şef Costel Gâtlan, şeful IPJ Iaşi, pentru Ziarul de Iaşi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite