Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, dus la audieri. Marocanul spune că este nevinovat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Ahmed Sami El Bourkardi, în vârstă de 20 de ani, se consideră nevinovat în cazul dublei crime de la Iaşi, acest lucru afirmându-l şi în faţa magistraţilor.

Joi, 30 decembrie, marocanul Ahmed Sami El Bourkardi, principalul suspect al dublului asasinat din Moară de Vânt, mun. Iaşi, a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a spus magistraţilor că este nevinovat. 

Ahmed el-Bourkadi spunea zilele trecute că poate demonstra că nu el este criminalul, pe baza datelor GPS care l-ar situa în afara ariei casei din Moara de Vânt la momentul comiterii omorurilor. 

„Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului. 

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins marţi, 14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi, devenind suspectul numărul unu al crimei petrecute la Iaşi.

Amintim faptul că marocanul Youssef Jniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi. 

Descoperirea şocantă a fost făcută de poliţişti, care au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În cursul zilei de 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum arată podul feroviar spectaculos peste Mureş care se intersectează cu un pod vechi din 1868 VIDEO

Impresiile unei tinere din Franţa care studiază la Cluj. „România capătă notorietate, e extraordinară în toate sensurile cuvântului”

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri