Norocul infinit al unui ieșean. A scăpat ca prin minune după ce s-a împușcat în cap, chiar în ziua în care trebuia să divorțeze

0
Publicat:

Un bărbat din Iași, care s-a împușcat în cap chiar în ziua în care trebuia să semneze actele de divorț, a scăpat ca prin minune, iar cazul lui a surprins întreaga lume medicală din capitala Moldovei.

Pacient pe patul de spital SURSĂ Arhiva Adevărul
Pacient pe patul de spital SURSĂ Arhiva Adevărul

În urmă cu aproximativ o săptămână, acesta a luat o decizie radicală, încercând să-și pună capăt zilelor.

Noroc infinit pentru un bărbat din Iași

Bărbatul din Iași a încercat să se sinucidă, folosind un asomator de tip blitz, pe care l-a folosit pentru a se împușca în cap. Chiar dacă se comercializează la liber, aceste dispozitive pot fi letale, acționând aproximativ la fel ca o armă de foc. 

Ieșeanul a luat această decizie chiar în ziua în care trebuia să meargă la notar, pentru a semna actele de divorț. El a fost găsit în propria locuință chiar de soție, care a solicitat ajutorul unui echipaj medical. Imediat, la fața locului s-au deplasat cadrele medicale dar și un echipaj de poliție.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, iar veștile despre starea lui de sănătate sunt extrem de bune. Conform doctorilor, acesta este în afara oricărui pericol, fiind cooperant. Cu toate acestea, ieșeanul va avea nevoie de consiliere psihologice pentru a putea depăși momentul dificil pe care l-a traversat.

Oamenii legii au deschis dosar penal

Nu doar medicii au așteptat să stea de vorbă cu bărbatul care a încercat să se sinucidă. Și oamenii legii au vrut să afle ce s-a întâmplat în acea zi, în apartamentul din Iași.

Astfel, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În dimineața zilei de 13.03.2024, ora 8:00, poliția a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iași despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp. Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite