Bărbat împușcat în cap, într-o tentativă de suicid. Trebuia să semneze actele de divorț

0
Publicat:

Un bărbat din Iași a luat o decizie drastică, chiar în ziua în care trebuia să semneze actele de divorț. Folosind o armă improvizată, acesta a încercat să se împuște, pentru a-și pune capăt zilelor.

Echipaj medical SURSĂ FOTO Arhiva Adevărul
Echipaj medical SURSĂ FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul din Iași nu a mai putut să facă față supărării și a luat o decizie drastică. Chiar în ziua în care trebuia să semneze la notar actele de divorț, marți, 13 martie 2024, acesta s-a împușcat, în locuință, folosind o armă improvizată. Ieșeanul a fost găsit chiar de către soția lui, care a sunat imediat la numărul unic pentru situații de urgență, 112. Astfel, la fața locului a ajuns un echipaj medical și un echipaj de poliție.

În dimineața zilei de 13 martie 2024, la ora 8.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 de o femeie, din municipiul Iași, despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp. Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a mai transmis IPJ Iași.

În ce stare este bărbatul care a încercat să-și pună capăt zilelor

Imediat după apelul femeii, un echipaj medical a mers la adresa indicată pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului. Acesta a fost preluat și a fost transportat de urgență la spital, fiind în stare gravă.

În cursul dimineții de 13 martie 2024, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la un pacient din Iași. Acesta a fost diagnosticat cu plagă împuşcată la nivelul regiunii temporal dreapta, plaga fiind provocată de o armă artizanală improvizată. Astăzi, bărbatul trebuia să semneze actele de divorț. Acesta a fost găsit cu traumatism cranio-cerebral prin împușcare. Pacientul a fost intubat și ventilat mecanic și dirijat la Spital de Neurochirurgie”, a transmis prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator al UPU-SMURD Iași.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite