Un tânăr și-a abandonat mașina pe malul Oltului și s-a aruncat în râu. Prieten, pe Facebook: „Aveai un viitor înainte” VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de intervenție au acționat la marginea municipiului Slatina, județul Olt, pentru salvarea unui tânăr care s-a aruncat în apele râului Olt. Trupul tânărului a fost adus la mal și s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 90 minute. A fost declarat decesul.

Mai multe echipaje sunt la fața locului FOTO: arhiva
Mai multe echipaje sunt la fața locului FOTO: arhiva

UPDATE: A fost declarat decesul tânărului de 26 ani care s-a aruncat în râul Olt, joi-seara, 15 februarie 2024. Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră și jumătate.

Ora 20,40, pacientul a fost declarat decedat de medicul SAJ, fiind executate manevre de resuscitare aproximativ 90 de minute”, a transmis reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Tânărul care a decis să-și pună capăt zilelor se numea Mihai Chiriță. Prietenii acestuia au reacționat pe Facebook, fiind șocați de veste. 

Doamne ce durere mare!!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!!!!”, „Dumnezeu să te ierte, Mihăiță!”, „Nu pot să cred că ai făcut așa ceva! Aveai un viitor înainte, încă sper să fie o glumă, nu pot accepa asta ...”, sunt doar câteva dintre comentarii care s-au adunat pe pagina de Facebook a tânărului.

Știrea inițială

Joi seară, în jurul orei 18,00, printr-un apel la 112, o persoană a anunțat că un tânăr și-ar fi abandonat mașina pe malul râului Olt și, în fugă, s-ar fi aruncat în râu, astfel că martorii nu au avut timp să reacționeze pentru a-l împiedica.

Conform anumitor surse, polițiștii ajunși la fața locului au găsit mai multe documente în mașina abandonată de tânăr. Documentele aparțin unui bărbat în vârstă de 26 ani, din orașul Piatra-Olt.  Evenimentul a avut loc în zona pontoanelor din apropierea Plajei Olt.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a trimis la locul evenimentului o barcă. Tânărul a fost scos la mal și se efectuează manevre de resiscitare. Acțiunea este în desfășurare.

Echipaje din cadrul ISU Olt, cu o autospecială pentru scafandri, un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și ambarcațiune cu motor, au acționat în zona Clubului Nautic, pentru căutarea unui bărbat înecat în râul Olt. În sprijinul militarilor au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, una dintre acestea cu medic.

Căutările au fost începute pe luciul apei, fiind continuate cu ajutorul scafandrilor. Bărbatul a fost găsit la aproximativ cinci metri de mal, adâncimea apei fiind de circa trei metri”, au anunțat reprezentanții ISU Olt. 

Pacientul a fost preluat de echipaje medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Știre în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite