Mașină sărită de pe podul din Bohotin. Tânărul de la volan, salvat de ceilalți șoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc miercuri, 26 iulie 2023, pe un drum din județul Iași. Un tânăr, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul mașinii și a sărit de pe un pod.

Accident Bohotin Iași SURSĂ stireadeiasi.ro
Accident Bohotin Iași SURSĂ stireadeiasi.ro

Accidentul a avut loc în localitatea Bohotin, comuna Răducăneni, din Iași. Autoturismul, în care se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, a căzut, în gol, de la o înălțime de patru metri și incidentul putea avea parte de un final tragic.

Medicii au intervenit cu elicopterul SMURD

Persoanele care au asistat la producerea accidentului au solicitat imediat intervenția unui echipaj medical.

Astfel, la fața locului a ajuns, de urgență, elicopterul SMURD. Cadrele medicale au acordat primul ajutor tânărului implicat în accident și l-au transportat de urgență la spital.

Conform informațiilor apărute până în prezent, primii care au sărit în ajutorul tânărului au fost ceilalți participanți la trafic. Aceștia au reușit să îl scoată din autoturismul răsturnat și să îl așeze în poziție de siguranță, până la sosirea cadrelor medicale.

Echipa medicală aflată pe elicopterul SMURD a fost prezentă la acest caz. Victima implicată în accident a fost extrasă înainte de aterizarea elicopterului. Pacientul care a avut nevoie de îngrijiri medicale este un tânăr, în vârstă de 21 de ani.

Cadrele medicale au constatat că acesta prezenta politraumatism prin accident rutier, traumatism craniocerebral cu pierderea stării de conștiență, traumatism de coloană cervicală, paraplegie. Totodată, în momentul în care a fost preluat de către echipajul medical, pacientul era hipotensiv“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași. 

După ce a primit îngrijiri medicale, pacientul a fost transportat de urgență la spital pentru a beneficia de tratament de specialitate și pentru a fi supus unor investigații mai amănunțite. 

Totodată, la fața locului s-a prezentat și un echipaj de poliție. Oamenii legii vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite