Mărturia cutremurătoare a rudelor bărbatului eviscerat de soţie: „Era ţinut din scurt, nevasta nu-l lăsa să vorbească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul ucis din Roman nu avea zile senine alături de femeia care în cele din urmă l-a ucis. Sora victimei povesteşte că Ana Zaharia îşi controla excesiv soţul, încercând chiar să-l ucidă şi în trecut.

Gheorghe Zaharia s-a născut în comuna Belceşti, din judeţul Iaşi, mutându-se ulterior în judeţul Neamţ. Sora bărbatului a povestit jurnaliştilor de la Ziarul de Iaşi că nu şi-a mai văzut fratele de trei ani, în ultimul an neavând posibilitatea de a lua legătura cu el nici măcar telefonic pentru că femeia nu îl lăsa să-şi contacteze rudele.

„Dacă voiam să vorbesc cu el, trebuia să sun la Horia (n.r. - localitate de lângă Roman unde soţii aveau o locuinţă) sau pe fix, la garsonieră. Soţia îl ţinea din scurt şi nu avea posibilitate să vorbească. Nu ştiu dacă îl bătea pentru că nu îmi spunea mie. Era un bărbat bine făcut şi nu îndrăznea să tragă în femeie. Îmi spunea să nu mă bag, că este o femeie cuminte”, a povestit sora bărbatului tranşat.

Femeia crede că Ana Zaharia a mai încercat să-şi ucidă soţul acum câţiva ani, prin spânzurare. Colonelul a fost atunci diagnosticat cu depresie după ce şi-a pierdut tatăl. A fost internat la Institutul de Psihiatrie din Iaşi „Socola”, iar femeia le-a făcut scandal specialiştilor pentru că îl supravegheau medical. Ulterior, ea îi dădea bărbatului pastilele indicate de medicul curant.

„Fratele meu a ajuns la spital după ce ar fi încercat să se sinucidă. Noi credem că ea a încercat să îl omoare. Medicii de la Iaşi i-au spus să stea jumătate de an fără să facă nimic. La spital, soţia a făcut scandal spunând că el nu trebuie să stea internat într-un spital civil, ci ar trebui unul militar. Medicii i-au replicat că şi ea este bolnavă, că are probleme“, a spus femeia.

Potrivit acesteia, Gheorghe şi Ana Zaharia erau împreună de 13 ani şi aveau trei copii din relaţiile anterioare. Fiul soţilor este inginer, una dintre fiice, asistentă medicală, iar cealaltă, profesoară de matematică. Sora bărbatului ucis a mai precizat că fratele său a absolvit liceul militar de la Câmpulung şi şcoala de ofiţeri de la Piteşti. Mai târziu, Gheorghe Zaharia a urmat facultate de mecanică la Sibiu.

Citeşti şi:

O femeie din Neamţ şi-a decapitat soţul, i-a transportat trupul cu autocarul şi l-a aruncat într-un tomberon. Capul a fost găsit de anchetatori în locuinţa sa

Sămânţa de nebunie ce ar fi încolţit în mintea femeii din Roman care şi-a tranşat soţul şi i-a scos organele interne. Detaliul medical explicat de psihiatri

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite