Jaf violent la Iaşi. Familie jefuită şi tăiată în casă de trei indivizi cu cagule pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Un membru al familiei a fost rănit cu un cuţit. Potrivit primelor informaţii, Familia jefuită locuia într-o zonă izolată din Bucium.  Accesul la locuinţă se poate face doar cu ATV-ul sau pe jos.

O familie din Iaşi a fost jefuită şi bătută de trei indivizi cu cagule pe faţă. Incidentul s-a petrecut în seara de marţi, 13 iulie. 

Cei trei indivizi care sunt căutaţi acum de poliţie au intrat în casa celor doi soţi, care locuiesc în Bucium, jud. Iaşi, i-au jefuit, i-au bătut, iar pe soţ l-au rănit cu un cuţit.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Tâlharii au furat banii din casă folosind ameninţări.

„A fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 5 Politie şi Biroului de Investigaţii Criminale Iasi care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie in vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală”, au transmis repreprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro

Potrivit primelor informaţii, familia jefuită locuia într-o zonă izolată din Bucium, în apropierea căminului de bătrâni. Accesul la locuinţă se poate face doar cu ATV-ul sau pe jos, cea mai apropiată casă fiind la circa un kilometru distanţă. 

În cursul dimineţii de miercuri, 14 iulie, poliţiştii au prelevat amprente de pe uşa de fier a caseI şi din interiorul imobilului. Suspecţii sunt căutaţi la această oră de anchetatori.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Europa: Vaccinare obligatorie anti-Covid?

Explicaţia lui Cîţu pentru creşterea accelerată a preţurilor: Sunt determinate de piaţă. Vorbim de ele doar când cresc, dar nu vorbim atunci când scad

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite