Încă un deces pe „şoseaua morţii” de la Iaşi. Accident rutier grav între un Audi şi un Logan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran/Facebook
FOTO Captură de ecran/Facebook

La sosirea echipajelor de prim ajutor, şoferul din Dacia Logan era inconştient. În ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a putut fi salvat.

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă, 22 mai, pe drumul european E58, în dreptul localităţii ieşene Hoiseşti, comuna Dumeşti. Din nefericire, în urma impactului, o persoană a murit, iar o alta a fost transportată la spital. 

Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autoturism Logan a vrut să întoarcă spre Tg. Frumos, moment în care a fost izbit fatal de către un autoturism Audi care circula spre Iaşi. 

La sosirea echipajelor de prim ajutor, şoferul din Dacia era inconştient. În ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a putut fi salvat. 

Şoferul din Audi a fost transportat la spital, el era conştient.

„Accident între Podu şi Leţcani. Un şofer în vârstă de 60 ani încarcerat a decedat, iar al doilea sofer a fost diagnosticat cu traumă toraco abdominală şi bazin. Este conştient îl ducem la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Drumul care leagă Tg. Frumos de Iaşi este cunoscut ca „drumul morţii”, din cauza frecvenţei şi gravităţii accidentelor rutiere din zonă. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce averi au poliţiştii arestaţi din Sibiu: casă de 500 mp, câştiguri din pariuri, maşini şi terenuri

Enigma morţii „Bărbatului din Somerton”, un presupus spion din timpul Războiului Rece. Avea asupra lui o pagină ruptă dintr-un volum de poeme persane

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite