În timp ce iubitorii fotbalului îi cer demisia lui Răzvan Burleanu, primarul Iaşului îi trimite scrisori de mulţumire

0
Publicat:

Ultima etapă a ligii secunde de fotbal a fost una cu adevărat spectaculoasă, mai ales pentru fanii Politehnicii Iaşi. Gruparea alb-albastră a reuşit să promoveze şi să triumfe în liga secundă, obţinând titlul de campioană.

Răzvan Burleanu SURSĂ FOTO Cristian Hitruc
Răzvan Burleanu SURSĂ FOTO Cristian Hitruc

Cei peste 9.000 de oameni prezenţi pe Stadionul ,,Emil Alexandrescu" din Copou au putut asista la un meci spectacol, în care băieţii conduşi de Leo Grozavu s-au impus categoric, scor 4-1, în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Suporterii i-au cerut demisia lui Burleanu

Imediat după meci, pe arena din Copou a avut loc festivitatea de premiere. Astfel, jucătorii Iaşului au primit trofeul de campioană dar şi medaliile. Prezent la Iaşi, cu această ocazie, a fost şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Chiar accesta le-a înmânat ieşenilor trofeul. Cu toate acestea, momentul nu a fost pe gustul fanilor din Copou, care au solicitat, la unison, demisia celui care conduce Federaţia Română de Fotbal. Răzvan Burleanu nu a scăpat de furia fanilor nici măcar la finalul festivităţii. Suporterii, prezenţi în jurul stadionului din Copou, l-au apostrofat pe Burlanu şi în momentul în care oferea declaraţii.

Primarul Chirica va trimite o scrisoare de mulţumire către FRF

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, nu este în asentiment cu suporterii alb-albaştri care au solicitat demisia lui Răzvan Burleanu. Contactat de reporterii Adevărul, edilul de Iaşi susţine că este foarte mulţumit de felul în care a fost organizată, pe tot parcursul, competiţia ligii secunde. Astfel, Mihai Chirica a decis să trimită o scrisoare deschisă de mulţumire, prin care să îşi arate recunoştinţa faţă de modul în care s-a desfăşurat întreg sezonul fotbalistic.

,,Chiar dacă am spus-o şi public şi am mulţumit public, voi face şi o scrisoare deschisă prin care doresc să îi mulţumesc domnului Răzvan Burleanu pentru modul în care s-a desfăşurat competiţia. Totul a fost ireproşabil, totul a mers şi a funcţionat impecabil. Când vine vorba despre Federaţie Română de fotbal, putem spune că nu au existat sincope", a precizat, pentru Adevărul, Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite