În ştreang, după o ceartă cu soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost luat de angajaţii de la pompe funebre
Cadavrul a fost luat de angajaţii de la pompe funebre

Un bărbat de 50 de ani, şofer pe betonieră la o firmă de construcţii, şi-a luat viaţa dimineaţă, în balconul apartamentului de lângă Piaţa Nicolina. Trupul neînsufleţit al lui Neculai Hordilă a fost descoperit chiar de soţia sa, Elena, care se întorsese din oraş.

Poliţiştii criminalişti susţin că, cel mai probabil, ieşeanul s-a spânzurat din cauza neînţelegerilor cu soţia şi a unui posibil divorţ. Oamenii legii nu au găsit niciun bilet de adio lăsat de sinucigaş.

Gestul lui Neculai Hordilă, care are un fiu de 30 de ani, i-a şocat pe colegii de serviciu şi pe vecini.  „Am rămas fără cuvinte. Pe 1 decembrie a venit la muncă, am glumit şi am râs împreună. Salariul la firmă nu este extraordinar, dar e acceptabil. Nu l-am auzit să se plângă că nu-i ajung banii. Anul trecut îşi cumpărase o maşină în leasing. Spunea că se descurcă şi cu ratele“, spune Marius Matei, colegul lui Neculai Hordilă.

Nici vecinii bărbatului nu-şi explică ce l-a determinat să recurgă la acest gest disperat. „Sunt nişte oameni liniştiţi. Nu înţeleg ce s-a întâmplat“, spune Elena Ciobanu, vecină de palier cu Neculai Hordilă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite