Imagini incredibile în Iași. Riscă o pedeapsă uriașă după ce și-a lovit câinele cu poșeta VIDEO

0
Publicat:

În urmă cu o săptămână, un videoclip postat de un ieșean pe rețelele de socializare a stârnit un val de reacții dure în mediul online. În imagini apărea o femeie care lovea un câine cu o poșetă, în timp ce urca în autobuz.

Tânăra din Iași care a lovit un câine cu poșeta SURSĂ Captură FOTO
Tânăra din Iași care a lovit un câine cu poșeta SURSĂ Captură FOTO

Faptele ei nu au rămas fără consecințe, iar ieșeancă riscă o pedeapsă uriașă pentru ceea ce a făcut.

Ce se întâmplă cu femeia care și-a lovit câinele cu geanta, în timp ce urca într-un autobuz

În urmă cu aproximativ o săptămână, un videoclip postat de un ieșean în mediul online a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. În imaginile publicat se observă că o tânără, care urca într-un autobuz în stația din rond Canta, din Iași, și-a agresat animalul de companie.

Cățelul  s-a ținut după stăpână până în stația de autobuz, iar femeia a început să țipe la el. În momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun, aceasta l-a lovit cu poșeta, iar imaginile s-au viralizat rapid și i-au scandalizat pe iubitorii de animale.

Ce consecințe pot avea faptele ieșencei

Imaginile care au fost postate în mediul online au intrat și în atenția polițiștilor din Iași. Astfel, oamenii legii nu au de gând să o ierte pe tânăra în vârstă de 18 ani, care a lovit cățelul prietenos, care dădea din coadă în timp ce stătea lângă autobuz.

Astfel, polițiștii adună probe pentru întocmirea dosarului penal și pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În cazul în care se va stabili că tânăra este vinovată, riscă o amendă de până la 12.000 de lei și chiar pedeapsa cu închisoarea.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Iași au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, o tânără în vârstă de 18 de ani, din municipiul Iași. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire cu intenție a animalelor, faptă prevăzută de art. 25 din Legea nr. 205/2004, privind protecția animalelor. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții poliției din Iași.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite