Enigmă în cazul decesului a doi fraţi, de 1 an şi jumătate şi 3 ani, din Iaşi. Prima ipoteză: intoxicaţie de la struguri trataţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Doi fraţi din Iaşi, unul de 1 an şi jumătate, iar celălalt de 3 ani, au murit la un interval de câteva ore. Cauza decesului este încă necunoscută. Există doar suspiciunea că a fost o intoxicaţie de la struguri trataţi.

Tragedie într-o familie din localitatea Coarnele Caprei din Iaşi. Doi copii, fraţi, unul de 1 an şi jumătate, iar celălalt de 3 ani, au murit la interval de câteva ore. Cauza decesului este încă necunoscută, există doar suspiciunea de intoxicaţie de la struguri trataţi.  

Vineri, 21 august, cei doi copii, doi băieţei de un an şi jumătate şi trei ani, au mâncat struguri din curtea casei. Sâmbătă, după ce starea lor de sănătate s-a înrăutăţit, mama celot doi copii a sunat la 112 şi a chemat ajutoare.

Copilul de un an şi jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare. „Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul în stop cardio respirator. A fost intubat şi ventilat mecanic, a fost resucitat timp de 45 de minute, fără răspuns, astfel că s-a declarat decesul”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD.

Băieţelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, la câteva ore distanţă, în urma unui stop cardio-respirator.

Potrivit ziaruluideiasi.ro, ipoteza iniţială potrivit căreia cei mici s-ar fi intoxicat de la strugurii trataţi pe care i-au mâncat s-ar putea să nu stea în picioare, explică medicii, care iau în calcul intoxicarea cu unele substanţe mult mai puternice.

În cursul zilei de marţi, 25 august, vor fi finalizate mai multe seturi de analize.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Jandarm, vicecampion la box, lovit şi scuipat de o femeie nervoasă în centrul oraşului Mizil

Iaşi: Incendiu violent la acoperişul unui bloc cu patru etaje; circa 15 persoane au fost evacuate - FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite