Demisie la vârful Operei Naţionale Române din Iaşi. Mesajul transmis de Cosmin Marcovici: „Vă iubesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul artistic al Operei Naţionale Române din Iaşi, Cosmin Marcovici, şi-a anunţat demisia din funcţie. Acesta a făcut anunţul pe Facebook.

Cosmin Marcovici, cel care a asigurat conducerea Operei din Iaşi în perioada în care Beatrice Rancea a fost detaşată la Bucureşti, şi-a anunţat demisia din funcţie.

„Dragii mei. Astăzi, 29.01.2018, mi-am prezentat DEMISIA din funcţia de Director General Adjunct al Operei Naţionale Române Iaşi. Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi pentru toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut cu ajutorul vostru. Va doresc in continuare tot binele din lume. Va iubesc“, a transmis Marcovici pe pagina sa de Facebook.

Pe 21 decembrie 2017, a expirat mandatul de director general interimar la Opera din Bucureşti deţinut de Beatrice Rancea, iar aceasta s-a întors la Iaşi. Instituţia de cultură din Capitală a fost preluată pentru trei luni de baritonul Ştefan Ignat, solist al Operei bucureştene. La Opera Naţională Bucureşti se va organiza în primăvară concursul pentru ocuparea postului de manager-general pentru următorul mandat.

Practic, decizia lui Marcovici de a renunţa la funcţia de conducere de la Opera din Iaşi vine la puţin timp după revenirea fostului director Beatrice Rancea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite