Curs de identificare a emoţiilor negative. „70% din părinţi încă mai cred că bătaia este ruptă din rai“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emoţiile necontrolate pot provoca diferite afecţiuni FOTO Arhivă
Emoţiile necontrolate pot provoca diferite afecţiuni FOTO Arhivă

Ieşenii interesaţi de controlul emoţiilor pot participa marţi, 10 mai, la un curs gratuit de identificare şi administrare a situaţiilor care îi jenează.

Simona Ciff, trainer din Târgu-Mureş, susţine la Iaşi, marţi, 10 mai, un curs gratuit de „predare” a noţiunilor care vizează controlul emoţiilor.

Cursul va avea loc la Hotelul Unirea, în sala Cuza, în intervalul orar 18-21.

Simona Ciff este doctor în ştiinţele educaţiei şi a absolvit un master în Psihologie Clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie.

Trainerul este şi autor de programe de dezvoltare personală pe managementul stresului, managementul comportamentului, comunicare eficientă cu angajaţii/şefii/clienţii/partenerii/copiii, relaţii de cuplu, parenting şi public speaking.

„În anul 2020 se preconizează că depresia va fi a doua cauză a mortalităţii, după bolile cardio-vasculare. Una din patru persoane dezvoltă deja o tulburare de anxietate, iar rata abuzurilor fizice şi verbale este foarte ridicată. În plus, 70% dintre părinţi încă mai cred că bătaia e ruptă din rai şi critica este prezentă în aproape toate cuplurile. Totul pleacă imposibilitatea de a ne controla emoţiile. Furia, teama, vinovăţia şi ruşinea ne fac de cele mai multe ori să ne pierdem cumpătul şi să îi rănim pe cei din jurul nostru. Emoţiile sunt parte din viaţa noastră. Însă, când acestea scapă de sub control ne produc suferinţă şi sub conducerea lor facem şi spunem lucruri care se întorc împotriva noastră”, se arată în comunicatul de prezentare al evePotrivit organizatorilor, seminarul de control al emoţiilor este organizat în două părţi. Prima începe la ora 18.00 şi se încheie la 19.45, iar cea de-a doua începe la 20.00 şi se termină la 20.50.  

Pe parcursul celor două ore, trainerul îşi propune să „predea” la cursul organizat la Iaşi cele mai eficiente tehnici care te ajută să îţi controlezi emoţiile şi să-i ajute pe cei prezenţi să conştientizeze care le sunt punctele vulnerabile.

Citeşte şi:

Şi, totuşi, cum ne controlăm emoţiile? Sfaturile unui psiholog român despre cum controlăm stresul

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite