Centru educaţional pentru copii săraci, cu table inteligente şi panouri solare, ridicat la Iaşi prin donaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Casa Share
FOTO: Casa Share

Proiectul Casa Share, iniţiat de către ieşeanul Bogdan Tănasă, are aproape un deceniu de existenţă, în care a reuşit să ridice zeci de construcţii pentru oamenii nevoiaşi şi nu numai.

70 de copii din Iaşi îşi vor face temele şi vor învăţa o meserie într-un centru educaţional ridicat prin intermediul donaţiilor de către Casa Share, cu ajutorul lui Bogdan Tănasă. 

Centrul educaţional are şase table inteligente, conectate la internet, dar şi panouri solare, pentru independenţă energetică. 

„Tablele vor fi foarte utile elevilor şi profesorilor care vor fi aici, dar cel mai tare mă bucur că am reuşit să montăm panourile solare şi să devenim independenţi energetic, vedeţi şi voi că preţurile la energia electrică au luat-o razna! 

Afară lucrăm la terasamentul pentru pavele şi săptămâna viitoare le montăm! Foarte greu, trebuia să vină o firmă, dar ne-au tot amânat, aşa că am închis fabrica de brichete şi am dat înainte cu băieţii mei! Le tare mulţumesc”, a transmis Bogdan Tănasă, 

La mijlocul lunii mai, Casa Share a anunţat că a montat ultimul gard în jurul centrului educaţional şi că se continuă cu montarea pavelelor. 

casa2

Bogdan Tănasă şi copiii care se vor bucura de noua casă / FOTO: Casa Share

În paralel, Bogdan Tănasă, iniţiatorul proiectului, a continuat şi cu construirea de noi case pentru nevoiaşi, ajungând la Casa Share cu numărul 29. 

„Nu aţi mai văzut ţopăială aşa de sinceră din partea celor patru copii. Ei cu îngheţata în mână, noi cu bolţarii, cu zâmbetul pe buze şi în suflete! Nu am mai avut voluntari de mult timp, dar am avut un voluntar care lucrează în domeniul construcţiilor. Nu vă daţi seama ce ne-am bucurat. A venit tocmai de la Botoşani şi vreau să-i mulţumesc”, a spus Bogdan Tănasă despre ultima casă construită. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Totul despre variola maimuţei.  Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări - Cine este cel mai expus riscului de a se infecta

Sociolog rus, despre războiul din Ucraina: „Putin va merge până la capăt, chiar dacă va distruge planeta”. Condiţiile păcii

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite