Aeronavă Tarom întoarsă din drum din cauza condiţiilor meteo extreme. Avionul n-a putut ateriza la Iaşi

0
0

Pasagerii cursei Bucureşti - Iaşi au avut parte de trei ore de tensiune. Aeronava n-a putut ateriza la destinaţie din cauza condiţiilor meteo extreme.

Pasagerii cursei Tarom Bucureşti - Iaşi din seara zilei de 10 aprilie au avut parte de o noapte albă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Ploaia, combinată cu intensificări ale vântului au făcut imposibilă aterizarea aeronavei la destinaţie, pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Cursa a plecat de la Bucureşti la ora 21.40 şi s-a întors pe Aeroportul Otopeni în jurul miezului nopţii. Piloţii au încercat timp de câteva zeci de minute să aducă avionul la sol la Iaşi, dar au fost redirecţionaţi către Bucureşti în cele din urmă.

Majoritatea pasagerilor a acceptat alternativa pusă la dispoziţie de Tarom şi au ajuns, în cele din urmă la Iaşi, în dimineaţa acestei zile, după alte şapte ore, cu un autocar.

"Avionul era ocupat la capacitate maximă. Au fost turbulenţe şi ni s-a spus, în cele din urmă, că va face cale întoarsă. Fac drumul ăsta destul de des, dar a fost unul dintre zborurile cele mai tensionate", a spus deputatul Tudor Ciuhodaru, unul dintre pasagerii avionului.

Condiţiile meteo nefavorabile au condus şi la anularea cursei Iaşi-Bucureşti, care ar fi trebuit să plece în dimineaţa zilei de vineri, 11 aprilie, la ora 6.00.

Mai puteţi citi:

Curse Tarom de la Iaşi spre Roma, din acest an!

Zborurile Tarom către Londra, Torino şi Bologna au devenit operaţionale de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Preţul unui bilet dus-întors pleacă de la 112 euro

Culmea festivismului. Mitropolitul Moldovei, chemat să sfinţească o cupă de pământ ridicată cu excavatorul în preajma Aeroportului Internaţional Iaşi

"Recolta" de bombe uriaşe pe noua pistă a Aeroportului Iaşi creşte de la o oră la alta. Încă 26 de proiectile de aviaţie neexplodate au fost găsite de pirotehnişti

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite