Accident mortal la Iaşi. Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat şi s-a oprit cu maşina într-un capăt de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Radar Iaşi
FOTO: Radar Iaşi

Tânărul şi-a pierdut viaţa în accidentul în care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, pe partea stângă.

Un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în dimineaţa de joi, 23 decembrie, în comuna Plugari din judeţul Iaşi. Echipajele de salvare sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul şofer, care a decedat, însă pasagerul din dreapta a fost transportat la spital. 

„În cursul nopţii, la ora 03.40, un accident rutier s-a produs în localitatea Plugari din judeţul Iaşi. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ, pe o parte. În urma intervenţiei s-a constatat că impactul a provocat 2 victime imobilizate. La faţa locului s-a intervenit de urgentă cu un echipaj de descarcerare dar şi cu un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi. La faţa locului a mai intervenit şi un echipaj medical SAJ.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, pasagerul a fost transportat la spital de către echipajul medical al SAJ, iar şoferul, bărbat, în vârstă de 19 ani, în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat”, a transmis ISU Iaşi. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Semnale că Rusia se îndreaptă spre o societate militarizată. Mesajul-cheie al propagandei belicoase interne

Oraşele României unde un loc de parcare e mai scump decât la Roma sau Madrid. Preţurile care îi înnebunesc pe şoferi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite