VIDEO Mii de oameni au venit la parada militară din municipiu. A fost cel mai urmărit eveniment al Zilei Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada organizată la Hunedoara.
Parada organizată la Hunedoara.

Mii de oameni au asistat la parada militară de 1 Decembrie în centrul Hunedoarei. A fost cea mai amplă manifestare organizată în municipiu, de Ziua Naţională a României.

O paradă militară a avut loc în centrul civic al municipiului Hunedoara, de Ziua Naţională a României. Evenimentul a fost urmărit de mii de oameni.

La cel mai amplu eveniment dedicat sărbătorii românilor au participat Batalionul 53 Geniu Scorilo Deva, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara – Detaşamentul de pompieri Hunedoara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Poliţia Locală a Municipiului Hunedoara, Administraţia Naţională a Penitenciarelor – Penitenciarul Deva şi Serviciul Public Judeţean Salvamont.

Au fost urmate de membrii Asociaţiei Terra Dacica Aeterna, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Garda Cetăţii Deva, Ordinul Arcaşilor Deva, Cavalerii din Carpaţi, Templierii, Clubul Vehiculelor de Epocă Bucureşti, Detaşamentul „Mateiaş" al Muzeului Municipal Câmpulung – reenactment trupe române din Primul Război Mondial şi Kevin Arthur Ryan, fost combatant al Forţelor de apărare irlandeze, veteran UNIFIL şi Aeroclubul Teritorial Deva. Parada a fost acompaniată de Fanfara din Petreşti.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Un tricolor imens a acoperit Castelul Corvinilor, de Ziua Naţională. Turiştii au stat la coadă pentru a vizita locul istoric

VIDEO Petrecerea din Parcul Tineretului: 2.000 de porţii de iahnie cu cârnaţi au fost oferite localnicilor, de Ziua României

FOTO Cum este celebrată Ziua Naţională a României în Deva. Se aprind luminile de sărbătoare

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite