VIDEO Petrecerea din Parcul Tineretului: 2.000 de porţii de iahnie cu cârnaţi au fost oferite localnicilor, de Ziua României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localnicii au fost serviţi cu iahnie şi cârnaţi. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Localnicii au fost serviţi cu iahnie şi cârnaţi. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Parcul Tineretului din Hunedoara a devenit loc de întâlnire pentru locuitorii Hunedoarei, invitaţi la petrecerea de Ziua Naţională a României.

O ceremonie solemnă a deschis şirul evenimentelor organizate în municipiul Hunedoara, de Ziua Naţională a României.

Vineri, au fost depuse coroane de flori la monumentul Corvinilor, din Parcul Libertăţii. La orele după-amiezii, localnicii au fost invitaţi la spectacolele folcorice din Parcul Tineretului, loc unde a fost deschis târgul de iarnă.

Tot aici au fost împărţite invitaţilor 2.000 de porţii de iahnie cu cârnaţi, împreună cu pahare de vin fiert.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Un tricolor de patru etaje a fost arborat la balconul unei familii din Valea Jiului, de Ziua României

Marius Darabana, un miner din Lonea, a arborat cu ocazia Zilei Naţionale a României, un tricolor cu dimensiuni impresionante. Numai stema ţării are peste doi metri şi jumătate.

Staţiunea unde turiştii pot schia de Ziua României doar dacă poartă tricolorul. Teleschiul este gratuit, dar „cine nu are tricolor, nu schiază”

Staţiunea montană Straja îşi deschide sezonul turistic de Ziua Naţională a României, iar cei care vor ajunge la munte vor putea schia gratuit, cu o condiţie.

Investiţie de cinci milioane de euro la Castelul Corvinilor. Ce condiţii a impus primăria pentru restaurarea monumentului istoric

Primăria a scos din nou la licitaţie publică lucrările de reabilitare a Castelului Corvinilor, o investiţie în valoare de aproape cinci milioane de euro, finanţată de Uniunea Europeană.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite