VIDEO Eşti hunedorean dacă... Povestea tânărului care a stârnit mânia hunedorenilor, cu un clip despre oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Duduia, un tânăr din Hunedoara pasionat de video blogging, a reuşit să înfurie o mulţime de oameni după ce a postat pe Internet un videoclip în care îi ironizează pe localnicii din Hunedoara. Adolescentul susţine că a vrut doar să creeze un clip amuzant, dedicat persoanelor cu simţul umorului, însă reacţiile faţă de clipul său „Eşti hunedorean dacă...” au fost cu totul neaşteptate.

„Dacă în oraşul tău există un monument istoric pe care nu l-ai vizitat niciodată... eşti hunedorean. Dacă ai facultatea terminată şi lucrezi la cabluri pe 800 de lei... eşti hunedorean. Dacă la tine în oraş se dechide lunar câte o terasă nouă şi a doua lună se închide... eşti hunedorean”. Sunt câteva dintre mesajele transmise de cei doi protagonişti ai filmuleţului postat pe Youtube de Bogdan Duduia, un adolescent din Hunedoara pasionat de video blogging.

„Dacă rămâi fără poartă şi gard pe motiv că a crescut preţul la fier sau dacă primarul tău a câştigat alegerile pe motiv că a cântat Guţă la teatru, îmi pare rău să îţi spun, dar eşti hunedorean”, continuă Bogdan şi prietenul său în filmuleţul postat.

Reacţii negative

Tânărul a vrut să îşi amuze fanii şi prietenii cu acest filmuleţ, în care recunoaşte că s-a inspirat de la realizatorii clipului „Eşti ungur dacă...”, ce a făcut furori pe Internet. Însă filmuleţul său, devenit popular pe youtube, a stârnit o mulţime de reacţii negative, tocmai de la hunedoreni.


 „Bătaie de joc la adresa Hunedoarei? Nici măcar”, spune Alin Barna, un alt tânâr din Hunedoara, total nemulţumit de pamfletul la adresa oraşului său.

„Clipul pe care l-am vizionat nu reflectă realitatea, iar aşa-zisele ironii la adresa oraşului şi a oamenilor care trăiesc şi muncesc aici nu fac decât să strice imaginea unei comunităţi despre care pot fi spuse o mulţime de lucruri pozitive. Eu mă mândresc că sunt hunedorean”, ne-a spus Alin (foto, jos).

Zeci de localnici au subscris la cele scrise de Alin pe blogul său şi s-au întors împotriva tânărului care a postat clipul pe Youtube. „Este o jignire la adresa oraşului”, scrie Gabriel, susţinut de alţi internauţi. Totuşi, au fost şi localnici care au apreciat filmuleţul.

image

Afirmaţii grave
Bogdan Duduia a declarat că nu a vrut să jignească pe nimeni cu clipul său. „Este un clip pentru blogul meu, dedicat persoanelor cu simţul umorului. M-a cam dezamăgit faptul că unii nu au înţeles că e vorba de un pamflet şi au avut reacţii negative la el. Dar sunt opiniile lor”, ne-a relatat adolescentul.

Bogdan a explicat şi afirmaţia care a deranjat pe cei mai mulţi dintre cei care au văzut clipul său: „dacă te plimbi prin parc noaptea şi surprinzi un copil întreţinând relaţii sexuale cu un câine... eşti hunedorean”. „Am văzut o astfel de scenă într-un parc din Hunedoara şi nu s-a întâmplat numai o dată”, relatează autorul videoclipului.

Bogdan Duduia spune ca va continua să posteze filmuleţe pe Internet, pentru că este pasionat de video blogging.

Vă recomandăm şi:

FOTO Cum a ajuns autostrada Lugoj – Deva de râsul internauţilor

Victor Ponta a vizitat Sarmizegetusa. Mesajul premierului, de la poalele cetăţii

Singur în stradă împotriva tuturor: Alin Barna a protestat în centrul Hunedoarei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite