Victor Ponta a vizitat Sarmizegetusa. Mesajul premierului, de la poalele cetăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a postat o imagine cu el la Sarmiyegetusa Regia. SURSA Facebook.
Victor Ponta a postat o imagine cu el la Sarmiyegetusa Regia. SURSA Facebook.

Victor Ponta s-a fotografiat în faţa porţii cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia din Munţii Orăştiei, în ultima zi din 2013. Imaginea care îl înfăţişează pe premier în situl UNESCO a fost postată pe contul său de Facebook, alături de un mesaj de Anul Nou.

Ultima zi din anul 2013 l-a prins pe Victor Ponta în judeţul Hunedoara. Premierul a vizitat cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, şi s-a fotografiat la intrarea în situl istoric. A transmis şi un mesaj de Anul Nou,  alăturat fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Facebook.

„Îmi doresc ca în 2014 eu să fiu mult mai bun (continuând lucrurile de succes şi învăţând din sfaturile bune sau din propriile greşeli) şi urez tuturor linişte, sănătate şi o viaţă mai bună!

Ştiu că trebuie să îmi dedic toată energia pentru dialog şi construcţie şi mă bazez în acest proiect pe toţi românii! Iar pentru Proiectul "România 100" (în care reconstrucţia şi prezervarea sitului "Sarmizegetusei" cu siguranţă îşi află locul) ne pregătim pentru o ţară mai bună şi mai demnă, mai unită şi mai tolerantă!”, a transmis Victor Ponta, pe pagina sa de Internet.

În prezent, cetatea dacică Sarmizegetusa Regia este închisă vizitatorilor, până la începutul lunii martie. Monumentul se află în conservare pe timp de iarnă. Sarmizegetusa Regia se află în patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai iubite locuri ale Hunedoarei.

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Incursiune în ţinutul fabulos al comorilor regilor daci: secretele cetăţilor antice de la Sarmizegetusa Regia

FOTO Aici nu-i SarMISAgetusa: spirala yoghinilor, gonită de pe soarele dacilor

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite