Un şofer din Hunedoara care transporta pachete pe ruta România - Anglia a murit într-un accident cumplit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: oxfordmail.co.uk. / Googlemaps.
Foto: oxfordmail.co.uk. / Googlemaps.

Florin Hudescu, un şofer din Hunedoara care efectua transporturi de pachete pe ruta România – Anglia, a murit într-un accident rutier în Anglia.

Sâmbătă, soţia lui Florin Hudescu, un şofer din Hunedoara care efectua transporturi de pachete pe ruta România – Anglia, a lansat un apel public pe Facebook pentru găsirea bărbatului plecat joi, din Hunedoara, în penultima sa cursă internaţională din acest an.

„Dragi prieteni am o rugăminte, vă rog din suflet pe cei care i-aţi văzut sau aţi vorbit cu Hudescu Mihăiţă Florin şi Onu Crişan, vă rog frumos să mă contactaţi. Din data de 11 decembrie 2020, de la ora 23:30, sunt de negăsit.  La ora menţionată mai sus erau în Anglia, în oraşul Newbury”, a fost mesajul soţiei şoferului, publicat sâmbătă şi distribuit de mii de oameni pe Facebook.

A doua zi, femeia a primit vestea tragică. Hunedoreanul a murit într-un accident rutier petrecut în noaptea de 12 decembrie, pe un drum din districtul Oxfordshire, după ce camioneta în care se afla ca pasager, alături de un alt şofer român a intrat în coliziune cu un autotren pe o autostradă.

Un ziar din Anglia a relatat despre tragedie. „Un bărbat a murit după ce a fost implicat într-un accident cu un camion lângă Faringdon. Coliziunea s-a produs astăzi în jurul orei 2 dimineaţa, când ofiţerii au fost chemaţi la locul incidentului, care implica un vehicul de marfă MAN şi un microbuz Mercedes Sprinter alb pe A420, la est de intersecţia cu Fernham Road.  Pasagerul autoutilitarei  -  un bărbat de vreo patruzeci de ani  - a murit la faţa locului. Cercetările sunt în curs de desfăşurare pentru localizarea rudelor sale apropiate. Şoferul microbuzului Mercedes a suferit răni uşoare şi a fost externat din spital. Şoferul camionului a fost rănit şi se află într-o stare stabilă la spitalul John Radcliffe. O anchetă este în desfăşurare şi nu au fost efectuate arestări în acest moment. Poliţia din Valea Tamisei face apel la martori”, a informat publicaţia oxfordmail.co.uk.

Apoi vestea tragediei a fost confirmată de rudele hunedoreanului.

„Dragi prieteni, în calitate de frate al lui Hudescu Mihăiţă Florin, confirm decesul acestuia în accidentul de sâmbătă dimineaţă în UK, zona Oxfordshire. Mulţumim tuturor care au furnizat diverse informaţii aici cât şi în privat”, a informat fratele victimei, Alin Hudescu.

Soţia sa, Elena, a făcut un apel la cei care o pot sprijini pentru repatrierea trupului lui Florin Hudescu.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum trăiesc două femei în blocul fantomă din munţi: „La 79 de ani crăp lemne ca un bărbat tânăr” VIDEO

Traficantul care a omorât o tânără cu un cuţit de vânătoare, bolnav în închisoare. A fost trimis în judecată

Secretele întunecate ale catastrofei de la Certej, din 1971, dezvăluite de un fost şef al exploatării miniere

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite