Traian Berbeceanu a obţinut revocarea măsurilor preventive dispuse de instanţă după eliberarea sa din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Berbeceanu a obţinut revocarea măsurilor preventive luate în luna noiembrie de magistraţi în cazul său. Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba a depus o solicitare în acest sens la Tribunalul Hunedoara, iar instanţa a luat o decizie favorabilă în cazul său.

Traian Berbeceanu s-a prezentat astăzi la Tribunalul Hunedoara, în procesul în care a solicitat revocarea măsurilor preventive dispuse de magistraţi, în luna noiembrie a anului trecut.

Instanţa a admis cererea depusă şi a dispus revocarea măsurilor preventive. Soluţia dată de Tribunalul Hunedoara nu este însă definitivă, ea putând fi contestată”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara. Măsurile preventive în cazul fostului şef al BCCO Alba au fost dispuse după eliberarea sa din arest preventiv.

În noiembrie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a decis eliberarea lui Traian Berbeceanu şi transformarea măsurii arestului preventiv în cea a obligării acestuia de a nu părăsi ţara. De asemenea, tot atunci, Înalta Curte a dispus ca acesta să se prezinte la organele judiciare ori de câte ori este chemat, să se prezinte la Poliţia Deva conform programului de supraveghere, să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organelor judiciare şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Totodată, Traian Berbeceanu nu avea voie să comunice cu 46 de persoane care au diferite calităţi în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Alba.


Vă recomandăm şi:

Traian Berbeceanu, după ce DNA a pus sub acuzare procurorii care l-au înlăturat: „Vreau să mă întorc în BCCO”              Traian Berbeceanu a obţinut o victorie importantă împotriva procurorilor care l-au trimis după gratii şi care astăzi, la rândul lor, au fost puşi sub învinuire de DNA pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi în dauna sa. În faţa blocului unde locuieşte, Berbeceanu a vorbit despre cum a primit decizia DNA, cu privire la acuzarea procurorilor Ioan Mureşan şi Sergiu Cean şi a poliţistului Alin Munteanu.

Mărturia poliţistului rănit într-un flagrant periculos: şi-a pus în pericol viaţa pentru a opri un traficant        Un poliţist care a participat la un flagrant, pentru a captura un traficant de droguri, a dezvăluit cum şi-a pus viaţa în pericol, după ce a încercat să îl oprească pe suspect. Ofiţerul a fost lovit cu maşina de traficantul pe care l-a somat să se predea.

Traian Berbeceanu, de la "Comisarul Cattani" la luptătorul anti-sistem. Mircia Muntean e pe lista neagră a poliţistului           Ultimele luni l-au transformat pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba într-un luptător anti-sistem. Cel puţin aceasta o arată zecile de mesaje şi imagini postate de Traian Berbeceanu pe paginile sale de Facebook, "Traian Berbeceanu" şi "Respect Traian Berbeceanu". Una dintre ţintele sale a fost deputatul Mircia Muntean, fost primar, timp de 16 ani, al Devei.

VIDEO Dezvăluirile soţiei „comisarului Cattani”: cum îşi protejează Traian Berbeceanu familia, după eliberare        Gabriela Berbeceanu s-a alăturat astăzi celor câteva zeci de susţinători ai fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, care au manifestat în faţa sediului din Deva al DIICOT. Soţia fostului comisar-şef a dezvăluit şi motivele pentru care acesta nu a mai apărut în public, în ultimele zile, după eliberarea din arest.

FOTO VIDEO Noaptea „Comisarului Cattani“. Întâlnirea cu fiul său l-a copleşit pe cel mai dur poliţist         Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest preventiv după mai bine de o lună de la data în care procurorii au decis ridicarea acestuia din apartamentul său din Deva şi trimiterea sa în închisoare. În această dimineaţă, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba s-a întors acasă, în Deva, şi şi-a reîntâlnit fiul de nouă ani, de care fusese nevoit să se despartă. Poliţistul a avut parte de o primire emoţionantă în Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite