Tragedie într-un hotel din Hunedoara: un elev de 13 ani s-a prăbuşit de la etajul 4. Copilul venise la olimpiada naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 13 ani s-a prăbuşit de la etajul patru, pe scara interioară a unui hotel din municipiul Hunedoara.

UPDATE: Copilul a decedat în spital, au anunţat cadrele medicale din Timişoara.

Ştirea iniţială:

Momente cumplite pentru o familie în municipiul Hunedoara. Miercuri seara, în jurul orei 21:30, un copil în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul patru al hotelului Rusca, pe scara interioară a clădirii.

„Echipajul medical ajuns la faţa locului a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Hunedoara. Copilul se află în stare gravă, internat pe secţia ATI, este în comă, cu un traumatism cranian grav”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării. Poliţiştii au stabilit că minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. In urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara. Poliţiştii efectuează cercetări privind circumstanţele în care s-a produs nefericitul incident”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Copilul va fi transferat la o clinică din Timişoara, pe secţia de Neurochirurgie, a informat reprezentantul SAJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie în centrul Devei. O femeie s-a aruncat de la etajul zece al blocului unde locuia. A lăsat un bilet de adio

Clipe de groază pentru un bărbat după ce a fost ademenit de o tânără prostituată. A ajuns acasă bătut şi cu banii furaţi

Accident rutier grav pe şoseaua Deva - Oradea, produs de o tânără de 19 ani, care a pierdut controlul maşinii

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri