Tragedie în Petroşani. Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii nu au mai putut salva viaţa unui bărbat din Petroşani care s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Petroşani, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-a prăbuşit de la etajul patru al imobilului în care locuia.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al Ambulanţei, care a efectuat manevrele de rescuscitare, dar viaţa victimei nu a putut fi salvată.

„Echipa operativă, în urma cercetărilor, a stabilit ca bărbatul s-a aruncat de la etajul 4 al blocului, decedând în urma impactului. Cadavrul urmează a fi supus necropsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a determina cauzele si circumstanţele care l-au determinat pe bărbat sa recurgă la acest gest”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie într-o familie din Uricani: un bebeluş de 8 luni a murit înainte de a fi adus la spital. Era suspect de meningită

Fetiţă de 10 ani abuzată de tată în timp ce mama era plecată la muncă în Occident. Şi sora copilei a avut de suferit

Eleva de liceu vedetă într-un film porno viral. Toţi colegii l-au văzut, iar dascălii s-au chinuit să ascundă scandalul uriaş

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite